Hier komt alle actuele informatie te staan met betrekking tot de coronamaatregelen. Wanneer er versoepelingen aankomen wordt dit op deze pagina gedeeld. 


Bezoek vanaf 1 juli

Naar aanleiding van de landelijke versoepelingen zullen er vanaf 1 juli ook enkele versoepelingen plaatsvinden op de kinderboerderij. Zo mogen wij vanaf 1 juli 100 mensen op ons terrein ontvangen. Dat is natuurlijk hartstikke fijn! Hierdoor zullen er enkele veranderingen plaatsvinden. Het ticketsysteem is per 30 juni niet meer beschikbaar. U kunt nu tussen 11.00 en 15.00 de kinderboerderij bezoeken zonder de tijdvakken. Aangezien er veel mensen blij zullen zijn om weer de kinderboerderij te kunnen bezoeken willen wij u vragen rekening te houden met elkaar en uw bezoek niet te lang te maken. Bij de ingang krijgt iedereen een nummer zodat wij weten hoeveel mensen er op de kinderboerderij zijn. Dit nummer kunt u wanneer u de kinderboerderij verlaat weer inleveren zodat wij ze kunnen ontsmetten.

Ook kunt u gebruik maken van de frisdrankautomaat. Dit apparaat werkt alleen op contactloos pinnen en het is niet mogelijk om met contant geld te betalen. Wij creëren ook hier een eenrichtingsverkeer, hou hier rekening mee.

Daarnaast willen wij ook de voerautomaat weer open stellen, deze werkt alleen op een muntstuk van 50 cent. Wij kunnen NIET wisselen, neem dus zelf een 50 cent muntstuk mee! Lever na gebruik het voerbakje weer in bij de uitgang zodat wij het bakje weer kunnen ontsmetten.

Helaas kunnen wij nog geen volwassenen toestaan in het weiland en bij de dwerggeiten. 

Uiteraard vragen wij u nog steeds rekening te houden met onze huisregels en uw bezoek uit te stellen bij gezondheidsklachten. Verder wensen wij jullie allemaal weer een prettig bezoek aan de kinderboerderij!