Hier komt alle actuele informatie te staan met
betrekking tot de coronamaatregelen.
Wanneer er versoepelingen of strengere regels aankomen
wordt dit op deze pagina gedeeld. 


Nog steeds gesloten...

Helaas is er ook na de laatste persconferentie nog geen zicht op het open gaan van de kinderboerderijen in Nederland, die net zoals alle dierentuinen verplicht dicht zijn. Wij melden het weer als wij wel weer open mogen!


 

Sluiting kinderboerderijen verlengd

 

Helaas zijn ook na 19 januari de maatregelen van de harde lockdown verlengd waardoor alle kinderboerderijen in Nederland minstens tot en met 2 maart 2021 gesloten blijven... Wij vinden het jammer uw bezoek te moeten missen en hopen dat we in het voorjaar weer open mogen zodat u onze (jonge) dieren weer kunt komen

bewonderen! 


 

Helaas moeten wij weer sluiten...

 

De harde lockdown waar Nederland zich vanaf 15 december in bevindt heeft helaas ook consequenties voor de kinderboerderij. Net als pretparken, dierentuinen en andere 'doorstroom locaties' moeten alle kinderboerderijen in Nederland weer sluiten. En dit minstens tot en met 19 januari 2021. Onze medewerkers, die natuurlijk alle dieren goed blijven verzorgen, wensen u hele fijne feestdagen en we hopen u in 2021 weer te mogen begroeten op de kinderboerderij! 


 Vanaf 21 november weer open!

 

Vanaf 21 november gaat de kinderboerderij weer open voor publiek van 8.00 tot 16.30 uur. Volgens de Coronamaatregelen mag dit al vanaf donderdag 19 november, maar wegens grote werkzaamheden met graafmachines kunnen wij donderdag en vrijdag nog niet de verplichte looproute afzetten met hekken. Hierdoor kunnen wij niet eerder open als zaterdag 21 november. Tot die tijd kunt u natuurlijk wel een andere kinderboerderij in de buurt bezoeken! Wij zien u graag vanaf zaterdag weer terug!Vanaf 5 november weer gesloten

Helaas zijn wij genoodzaakt om vanaf 5 november weer de deuren te sluiten voor een periode van minimaal 2 weken. Wij houden u op de hoogte als wij weer open gaan!


Nieuwe maatregelen

Op dit moment is de kinderboerderij nog gewoon geopend van 8.00 tot 16.30. Wij hebben contact gehad met de veiligheidsregio Rotterdam en weten hoeveel bezoekers wij op het terrein mogen hebben. Doordat we dit aantal bezoekers niet snel tegelijkertijd hebben is de boerderij 'gewoon' geopend. U hoeft niet te reserveren.

Wel is het verplicht om in de afgesloten ruimtes een mondkapje te dragen. De ruimtes waar het dan over gaat zijn: de stal (inclusief toiletten), het knaagdierenverblijf, de winkel en bij de koffie- en frisdrankautomaat. Mocht u het mondkapje niet dragen of niet bij u hebben mogen wij u de toegang tot deze gebouwen ontzeggen. 

Uiteraard vragen wij u om verder rekening te houden met onze huisregels en thuis te blijven bij gezondheidsklachten.


Nieuwe aangekondigde maatregelen

Op 28 september zijn er weer nieuwe aankondigingen gemeld bij de persconferentie. Wij zijn in gesprek met de gemeente en veiligheidsregio om te bepalen hoe het er voor de kinderboerderij uit gaat zien. Wij houden jullie op de hoogte!


Bezoek vanaf 1 september

Ondanks dat de kinderboerderij voor een groot gedeelte alweer normaal draaide was de winkel nog gesloten.

Wij hebben diverse aanpassingen in de winkel gedaan en daardoor is deze weer geopend vanaf 1 september. U bent weer van harte welkom om onze winkel te bezoeken. 

Dit jaar is er geen ijsverkoop meer, wilt u toch iets lekkers? U kunt gebruik maken van de automaten. Let op, hier kunt u alleen contactloos pinnen.


Bezoek vanaf 1 augustus

Het wordt weer tijd voor enkele versoepelingen op de kinderboerderij. Vanaf 1 augustus zijn onze openingstijden: dinsdag t/m zondag van 8.00 tot 16.30. U kunt binnen deze tijden de kinderboerderij vrij bezoeken. Op de kinderboerderij zal het éénrichtingsverkeer blijven, maar op sommige stukken halen wij wat dranghekken weg zodat het alweer iets losser wordt. Wij delen geen nummertjes meer uit aan bij de poort.

Ook zijn de volwassenen vanaf 1 augustus weer welkom in de verblijven die toegankelijk zijn voor de bezoekers (dwerggeitenverblijf en ons weiland). Houd hierbij wel de 1,5 meter regel in acht.

Toiletten zijn gewoon te gebruiken, de voerautomaat zal nog steeds beschikbaar zijn. Neem zoveel mogelijk uw eigen 50 centjes mee. Wisselen kan, maar dit heeft niet onze voorkeur. Lever na gebruik de bekertjes in de ton bij de uitgang zodat wij deze weer kunnen ontsmetten. Het gebruik maken van de frisdrank/snoepautomaat kan ook, hierbij kunt u alleen via contactloos pinnen betalen. De winkel zal helaas nog gesloten blijven.

Uiteraard vragen wij u nog steeds rekening te houden met onze huisregels en thuis te blijven bij gezondheidsklachten.


Bezoek vanaf 1 juli

Naar aanleiding van de landelijke versoepelingen zullen er vanaf 1 juli ook enkele versoepelingen plaatsvinden op de kinderboerderij. Zo mogen wij vanaf 1 juli 100 mensen op ons terrein ontvangen. Dat is natuurlijk hartstikke fijn! Hierdoor zullen er enkele veranderingen plaatsvinden. Het ticketsysteem is per 30 juni niet meer beschikbaar. U kunt nu tussen 11.00 en 15.00 de kinderboerderij bezoeken zonder de tijdvakken. Aangezien er veel mensen blij zullen zijn om weer de kinderboerderij te kunnen bezoeken willen wij u vragen rekening te houden met elkaar en uw bezoek niet te lang te maken. Bij de ingang krijgt iedereen een nummer zodat wij weten hoeveel mensen er op de kinderboerderij zijn. Dit nummer kunt u wanneer u de kinderboerderij verlaat weer inleveren zodat wij ze kunnen ontsmetten.

Ook kunt u gebruik maken van de frisdrankautomaat. Dit apparaat werkt alleen op contactloos pinnen en het is niet mogelijk om met contant geld te betalen. Wij creëren ook hier een eenrichtingsverkeer, hou hier rekening mee.

Daarnaast willen wij ook de voerautomaat weer open stellen, deze werkt alleen op een muntstuk van 50 cent. Wij kunnen NIET wisselen, neem dus zelf een 50 cent muntstuk mee! Lever na gebruik het voerbakje weer in bij de uitgang zodat wij het bakje weer kunnen ontsmetten.

Helaas kunnen wij nog geen volwassenen toestaan in het weiland en bij de dwerggeiten. 

Uiteraard vragen wij u nog steeds rekening te houden met onze huisregels en uw bezoek uit te stellen bij gezondheidsklachten. Verder wensen wij jullie allemaal weer een prettig bezoek aan de kinderboerderij!