Oude activiteiten

Wil jij eens achter de schermen kijken bij de kinderboerderij en helpen bij de verzorging van de dieren? Dit is je kans! De kinderboerderij organiseert van 15 tot en met 18 augustus een week waarin je van alles kunt leren over de dieren op onze boerderij. Iedere dag wordt er naast het voeren en verzorgen van de dieren aandacht besteed aan een nieuw thema. Hierdoor is het erg leuk om meerdere dagen mee te lopen!


Alle praktische informatie op een rij:

Wie kan hier aan meedoen? De activiteit is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.
Wanneer? 15, 16, 17 en 18 augustus van 8.30 tot 11.00 of van 14.30 tot 16.25
Hoe? Inschrijven kan via de volgende link: inschrijven dierverzorgingsweek. Je kunt je per dag maar 1x inschrijven, maar je kunt je voor meerdere dagen inschrijven
Kosten: De kosten zijn €2,- per keer. Dit is inclusief wat te drinken en wat lekkers. De kosten kunnen op de dag van de activiteit betaald worden.

Let op! Met het invullen van het inschrijfformulier geeft u uw kind toestemming om deel te nemen aan de dierverzorgingsweek en rekenen wij op zijn/haar aanwezigheid. De kinderboerderij sluit om 16.30, uw kind/kinderen moeten voor deze tijd zijn opgehaald.

 

De thema's die we naast de dierverzorging behandelen zijn:
Dinsdag: Konijnen
Woensdag: Verzorging
Donderdag: Hanteren

Vrijdag: Gezondheid.

We gaan er weer een gezellige week van maken, tot dan!


Tweede pinksterdag (29 mei) organiseert de kinderboerderij een snuffelmarkt! De activiteit is van 12.30 tot 15.30. De kinderboerderij is tot 12.30 gesloten. Komen jullie ook snuffelen op de kleedjesmarkt, kijken naar de scheerder of deelnemen aan diverse kinderactiviteiten?

Meedoen aan de activiteit kost €3,- en hiervoor kun je aan alle kinderactiviteiten meedoen. Zo kun je de schaapscheerder in actie zien, zelf een schaapje scheren, brood bakken, kleuren of op de foto met een dier! Voor jong en oud is er iets te beleven en we zien er naar uit om er samen een gezellige dag van te maken. 

 

Lijkt het jou nou leuk om met je kleedje spulletjes te verkopen op de snuffelmarkt? Geef je dan op via deze link.

Let op, beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wegens de werkzaamheden aan de 's Gravenweg is het verstandig om met de fiets te komen. Komt u toch met de auto? Parkeer deze dan bij de Purmerhoek en loop dan verder naar de boerderij.


De paasactiviteit komt er weer aan! De voorbereidingen zijn al in volle gang en we hopen er weer een gezellige dag van te maken!

 

Op 2e paasdag, maandag 10 april, is de boerderij van 12.30 tot 15.30 geopend voor weer een leuke activiteit! Kom je ook gezellig eieren zoeken, eieren schilderen en leuke paasspelletjes doen zoals onder andere wortel werpen en paashaasje prik.

 

Daarnaast kun je een mooie glittertattoo laten zetten en wie is er als eerste over de stormbaan? Uiteraard hebben we voor de dorst wat te drinken en er wat te snoepen naast.

 

Meedoen aan deze activiteit kost €3,- en hiervoor kun je aan alles meedoen.

LET OP! Wegens de werkzaamheden aan de 's Gravenweg kunt u het beste met de fiets komen. Komt u toch met de auto? Parkeer deze dan bij de Purmerhoek en loop dan verder naar de kinderboerderij.