Boerderijwinkel

In de boerderijwinkel verkopen wij kaas, honing, eieren en ijs. Maar naast deze producten bieden wij nu ook andere producten zoals speelgoed en nestkastjes.

Wij verkopen ambachtelijke honing van het merk 'Tjalma Honing'. We hebben verschillende smaken honing, zoals acacia, klaver, koolzaad of lavendel. Naast de honing zelf hebben we ook hele fijne zeepblokken met honing! Ook hebben we heerlijke jam in verschillende smaken. De honing en jammetjes zijn er in diverse groottes. Ook hebben we de altijd populaire streekhoning. De beschikbaarheid hiervan is beperkt.

 

De kaas komt van een kaasboerderij uit de regio en is echte boerenkaas. Dit is kaas wat van rauwmelkse kaas is gemaakt. De kaas wordt verkocht per kilo. We hebben de smaken naturel, komijn, tuinkruidenen Italiaanse kruiden standaard in ons assortiment. Zo nu en dan verkopen wij ook andere smaakjes boerenkaas zoals bijvoorbeeld sambal of fenegriek.

In de boerderijwinkel verkopen wij ijs van het merk Boerderijs. Dit is biologisch ijs wat gemaakt is van biologische Nederlandse zuivel en natuurlijke ingrediënten zoals echt fruit. En dat proef je!

 

Wij verkopen eieren van onze eigen kippen. Maar aangezien deze de vraag niet helemaal aankunnen verkopen wij ook scharreleieren. 

 

Naast de verse producten bieden wij ook speelgoed voor de kinderen. Dit assortiment zal per keer verschillen maar zal voornamelijk bestaan uit boekjes, puzzels, tractors, diertjes van Schleich en knuffels. Allemaal rondom het thema (kinder)boerderij!

 

Openingstijden boerderijwinkel:

Wanneer de kinderboerderij geopend is is de winkel geopend:

 

van 8:45 tot 9:30

van 10:00 tot 12:00

van 12:30 tot 14:30

van 15:00 tot 15:45

 

 

IJsverkoop is er alleen van maart tot november.