Boerderijwinkel

In de boerderijwinkel verkopen wij kaas, honing, eieren en ijs. Maar naast deze producten bieden wij nu ook andere producten zoals speelgoed en nestkastjes.

Wij verkopen ambachtelijke honing van het merk 'Tjalma Honing'. We hebben verschillende smaken honing, zoals acacia, klaver, koolzaad of lavendel. Of speciaal bij verkoudheid: respimel honing met etherische oliën zoals eucalyptus en lavendel. Ook hebben met jam in verschillende smaken, ook in combinatie met honing. En natuurlijk vindt u bij ons ook de chocohoning! Heerlijke chocoladepasta verrijkt met honing. 

 

De kaas komt van een kaasboerderij uit de regio en is echte boerenkaas. Dit is kaas wat van rauwmelkse kaas is gemaakt. De kaas wordt verkocht per kilo. We hebben de smaken naturel, komijn, groene tuinkruiden, Italiaanse kruiden en ui/paprika/knoflook standaard in ons assortiment. Zo nu en dan verkopen wij ook geitenkaas en andere smaakjes boerenkaas zoals sambal, fenegriek of olijf. 

In de boerderijwinkel verkopen wij ijs van het merk Boerderijs. Dit is biologisch ijs wat gemaakt is van biologische Nederlandse zuivel en natuurlijke ingrediënten zoals echt fruit. En dat proef je!

 

Wij verkopen eieren van onze eigen kippen. Maar aangezien deze de vraag niet helemaal aankunnen verkopen wij ook vrije uitloop eieren. 

 

Naast de verse producten bieden wij ook speelgoed voor de kinderen. Dit assortiment zal per keer verschillen maar zal voornamelijk bestaan uit boekjes, puzzels, tractors, diertjes van Schleich en knuffels. Allemaal rondom het thema (kinder)boerderij!

 

Openingstijden boerderijwinkel:

Wanneer de kinderboerderij geopend is is de winkel geopend:

 

van 8:45 tot 9:30

van 10:00 tot 12:00

van 12:30 tot 14:30

van 15:00 tot 15:45

 

 

IJsverkoop is er alleen van maart tot november.