Komende activiteiten

Dieren voeren op de kinderboerderij!

Lijkt het jou leuk om de dieren te voeren en te verzorgen op de kinderboerderij? Kom ons dan helpen in de zomervakantie! Van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus kom je dagelijks om meer te leren over de dieren. Er kunnen maximaal 10 kinderen per ronde meehelpen met het verzorgen van de dieren. We hebben een ochtendploeg van 8.30 tot ongeveer 10.00 en de middagploeg is van 14.30 tot ongeveer 16.00. Tijdens het voeren leer je van alles over de dieren van de dierverzorger en krijg je aan het einde van de week een heus dierverzorgersdiploma mee! 

Trek je wel oude kleren en laarzen aan? Je kunt namelijk wel vies worden tijdens het voeren en verzorgen van de dieren. Deze activiteit is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Kosten zijn €5,- per kind, inclusief een bekertje ranja en wat lekkers. 

Opgeven kan telefonisch via 010-4500244, via de mail info@kinderboerderijklaverweide.nl of natuurlijk tijdens een bezoek aan de kinderboerderij. Het deelnamegeld dient vooraf betaald te worden.

Let op, bij deze activiteit geldt vol=vol!