Komende activiteiten

Dieren voeren op de kinderboerderij!

Wauw wat is het hard gegaan met de aanmeldingen voor de dierverzorgingsweek! Hierdoor zit het voeren in de ochtend al helemaal vol. Hartstikke leuk natuurlijk, maar niet om kinderen te moeten teleurstellen. Daarom hebben wij besloten om ook met het middagvoeren kinderen mee te nemen. Zo kunnen we toch nog een heel aantal kinderen blij maken.

Op dinsdag 20 oktober tot en met vrijdag 23 oktober kunnen er per voerbeurt maximaal 6 kinderen helpen met voeren. Dit is van 15.30 tot ongeveer 16.15. Na het harde werken krijgen de kinderen wat te drinken en wat lekkers erbij. Ook krijg je een heus dierverzorgingsdiploma!

Trek je wel oude kleren en laarzen aan? Je kunt namelijk wel vies worden tijdens het voeren van de dieren. Deze activiteit is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Kosten zijn €2,- per kind.

Opgeven kan telefonisch via 010-4500244, via de mail info@kinderboerderijklaverweide.nl of natuurlijk tijdens een bezoek aan de kinderboerderij. Het deelnamegeld dient vooraf betaald te worden.

Let op, bij deze activiteit geldt vol=vol!


Dieren voeren op de kinderboerderij!

Deze activiteit is vol!

Lijkt het jou leuk om de dieren te voeren en te verzorgen op de kinderboerderij? Kom dan helpen in de herfstvakantie! Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om te komen helpen kun je je voor 1 dag inschrijven van dinsdag 20 oktober tot en met vrijdag 23 oktober. Maximaal 6 kinderen per dag mogen dan van 8.30 tot ongeveer 10.00 meehelpen met het verzorgen van de dieren. Tijdens het voeren leer je van alles over de dieren van de dierverzorger en krijg je aan het einde een heus dierverzorgersdiploma mee! 

Trek je wel oude kleren en laarzen aan? Je kunt namelijk wel vies worden tijdens het voeren en verzorgen van de dieren. Deze activiteit is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Kosten zijn €2,- per kind, inclusief een bekertje ranja en wat lekkers. 

Opgeven kan telefonisch via 010-4500244, via de mail info@kinderboerderijklaverweide.nl of natuurlijk tijdens een bezoek aan de kinderboerderij. Het deelnamegeld dient vooraf betaald te worden.

Let op, bij deze activiteit geldt vol=vol!


Knuffelmiddag

Op woensdag 21 oktober kun je tussen 12.30 en 15.30 langskomen om onder begeleiding de dieren te knuffelen. We maken hier een speciaal hoekje voor. Kom je ook gezellig langs? Entree is gratis en reserveren is niet nodig. 

Tot ziens op 21 oktober!