Komende activiteiten

De paasactiviteit!

 

Dit jaar hebben we weer een paasactiviteit! Deze is op 𝟐𝐞 𝐩𝐚𝐚𝐬𝐝𝐚𝐠, 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟏8 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥. Deze dag kunnen de kinderen onder andere paaseieren zoeken, paaseieren schilderen, paasknutsels maken, springen op het springkussen en... de paashaas komt ook langs!

 

Meedoen aan deze activiteit kost €𝟑,- per kind inclusief wat drinken en een snoepje. De kinderen hoeven zich niet van te voren aan te melden.

 

𝐋𝐞𝐭 𝐨𝐩! Wat wel anders is dan andere jaren zijn de tijden van de activiteit.

 De activiteit is van 𝟏𝟐.𝟑𝟎 𝐭𝐨𝐭 𝟏𝟓.𝟑𝟎. De paashaas is tot 12.30 druk bezig met het verstoppen van de paaseieren en daarom is de kinderboerderij ook gesloten tot 12.30.

Dieren voeren op de kinderboerderij!

Lijkt het jou leuk om de dieren te voeren en te verzorgen op de kinderboerderij? Kom dan helpen in de voorjaarsvakantie! Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om te komen helpen kun je je voor 1 dag inschrijven van dinsdag 1 maart tot en met vrijdag 4 maart. Maximaal 6 kinderen per dag mogen dan van 8.30 tot ongeveer 10.00 meehelpen met het verzorgen van de dieren. Tijdens het voeren leer je van alles over de dieren van de dierverzorger en krijg je aan het einde een heus dierverzorgersdiploma mee! 

Trek je wel oude kleren en laarzen aan? Je kunt namelijk wel vies worden tijdens het voeren en verzorgen van de dieren. Deze activiteit is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Kosten zijn €2,- per kind, inclusief een bekertje ranja en wat lekkers. 

Opgeven kan telefonisch via 010-4500244, via de mail info@kinderboerderijklaverweide.nl of natuurlijk tijdens een bezoek aan de kinderboerderij. Het deelnamegeld dient vooraf betaald te worden.

Let op, bij deze activiteit geldt vol=vol!